torstai 28. joulukuuta 2017

Muistoja syksyltä

Sadonkorjuun neito

...ja toinenkin!
Minulla on ollut pitkä tauko puutarhablogini kanssa. Heinäkuussa kävi huonosti ja satutin puutarhatöissä selkäni, jonka johdosta hommat pysähtyivät loppukesäksi ja samalla näköjään menetin ison osan innokkuudestani kirjoittamisenkin suhteen. Selkä ei edelleenkään ole kunnossa, mutta mikään ei näemmä voi estää kevätajatusten hiipimistä mieleeni.

Iso osa kasvattamistani kukkasista ehti onneksi kasvupaikoilleen ennen selkäpulmia, joten ihanaa kukintaa on odotettavissa keväälle ja kesälle. Yritän ottaa kylvöhommat mahdollisimman keveällä kosketuksella tänä keväänä, vaikka se voi puutarhamaanikolle olla hankalaa. En uskalla silti riskeerata, että selkä raksahtaisi uudelleen turhan rankan rehkimisen tähden. Varsinkaan, kun kuntoa tulee vaatimaan kevään mittaan myös kasvava vatsa, kun odotamme kesäksi perheenlisäystä. :)

Yllä ovat rakkaimmat kuvamuistoni viime syyskuulta. Leikimme tyttöjen kanssa hiukan ja otimme yhdessä oikein aseteltuja syksy- ja sadonkorjuuaiheisia kuvia, joissa he pääsivät poseeraamaan. <3 Lopputulos on mielestäni ihana; omat sadonkorjuuneitoni!

Katsotaan miten ahkeraa bloggailua tuleva kevät tuo tullessaan. Jos nyt en täysipainoisesti pääsisikään puutarhassa puuhailemaan, on aina onneksi olemassa kamera ja aiemmin istutetuista kukista nauttiminen. :)

1 kommentti:

  1. Auts, selkävaivat ovat ikäviä kaikissa olomuodoissaan.
    Puutarhaa ehtii rakentaa myöhemminkin. Nyt kannattaa keskittyä kasvattamaan vauvavatsaa. Onnea siitä!

    VastaaPoista